Over ons

Op deze vergelijkingssite worden dagelijks tientallen Nederlandse webwinkels en honderdduizenden aanbiedingen vergeleken. Je vindt altijd de beste en meest actuele aanbiedingen in combinatie met jouw favoriete toetel.. Contact opnemen »

De tien beste deals

Het resultaat? Dagelijks geven wij je voor iedere telefoon tips voor de beste aanbiedingen in Nederlandse webwinkels. Naast de beste prijzen houden wij hierbij rekening met de voorwaarden van de abonnementen en de service van de webwinkels, zoals levertijden en garanties.

Persoonlijke aanbiedingen

Wil je een smartphone bestellen, en heb je een goede indruk hoeveel belminuten, sms'jes en data je maandelijks verbruikt? Of heb je een specifieke voorkeur voor een bepaald netwerk? Dan kun je de aanbiedingen filteren. Je krijgt datn binnen enkele seconden een overzicht van de 10 beste deals voor jouw voorkeuren! Weet je nog niet welke telefoon het beste bij jou past? Vergelijk de specificaties van de verschillende telefoons, lees de reviews en check gedetailleerde foto's.

Waar verdient we aan?

We ontvangen een vergoeding van een webwinkel voor een aangeleverde klant. Met deze vergoeding kunnen wij de diensten 100% gratis blijven aanbieden. Deze vergoeding speelt geen rol op de getoonde resultaten in de prijslijsten. Het blijft altijd ons doel om een zo transparant en correct mogelijke vergelijking te bieden.

Foutje gezien?

Het bijhouden van de beste telecomaanbiedingen doen wij natuurlijk uiterst nauwkeurig. Mocht je ondanks dat een foutje ontdekken op een van onze websites, dan stellen wij het zeer op prijs als je contact met ons opneemt zodat wij dit zo spoedig mogelijk kunnen aanpassen.

Disclaimer

Gebruik van de website is onderworpen aan onderstaande voorwaarden.

Koppeling naar websites/shops van derden

Samsung/iPhone Deals draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites die gelinkt zijn van of naar onze websites, noch voor de informatie, software, producten en services die op of via deze sites te verkrijgen zijn. Een link naar een andere site is uitsluitend bedoeld voor het gemak van de gebruiker. iPhone Deals aanvaardt dienaangaande dan ook geen enkele verplichting of aansprakelijkheid.

Privacy

Samsung/iPhone Deals respecteert de gegevens van al haar gebruikers, en verzamelt derhalve ook geen gegevens tenzij je deze met ons deelt. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit met derden gedeeld.

Wijzigingen van deze voorwaarden

Samsung/iPhone Deals behoudt zich het recht voor om de voorwaarden waaronder de websites worden aangeboden zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Deze wijzigingen zullen direct na het plaatsen ervan op de websites van kracht zijn.

Algemene contactgegevens

Edustry BV
Rokin 75 - 1.3
1012 KL Amsterdam
E-mail: info@budger.nl
KvK: 52077411