22/11/11 Update iOS 5 lijkt te worden uitgesteld

Vorige week meldden wij dat de iOS 5 update waarmee onder andere het lopende batterijprobleem moet worden opgelost deze week beschikbaar zou komen. Het lijkt erop dat zij die deze problemen ondervinden nog iets langer op een definitieve oplossing zullen moeten wachten.

Dezelfde informant binnen Apple, die afgelopen week repte over de komende update geeft nu via Macerkopf.de aan dat de update voorlopig niet beschikbaar komt omdat er nog teveel problemen met de software zijn. Volgens de informant zou Apple ontwikkelaars op het hoofdkantoor in Cupertino vandaag geïnformeerd hebben over de veranderde planning.

De update wordt uitgesteld vanwege geheugenlekken, zo luidt de verklaring van Apple.

Het is onduidelijk wanneer de update wel zal verschijnen. Ook op betaversies en pre-releases voor eindgebruikers zou men deze week niet hoeven te rekenen, aldus de informant. Apple stelde op 10 november al een software-update (5.0.1) beschikbaar, die een oplossing voor problemen met de batterijduur zou bieden. Hoewel dit in enkele gevallen ook zo bleek te zijn, klaagden na de update nog steeds veel mensen over aanhoudende problemen. Apple bevestigde in een officiële reactie dat de problemen nog niet geheel verholpen zijn en dat er aan een oplossing wordt gewerkt.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: