23/03/11 Snel nieuwe update iOS

Na het vrijgeven van de nieuwste versie van Apple's mobiele besturingssysteem iOS doken direct een aantal klachten op van gebruikers. Apple zou daarom al binnen twee weken met een update komen van iOS 4.3, zo meldt de telefonie nieuwssite Boy Genius Report op basis van een anonieme bron.

iOS 4.3.1 biedt volgens BGR oplossingen voor diverse gemelde problemen waaronder een geheugenprobleem bij het lezen van grote bestanden, authenticiteitmoeilijkheden in apps en op websites en applicaties van derden zouden de gyroscoop van de iPad 2 niet herkennen.

Specifieke andere fixes:

  • Baseband updates voor de 3GS en eerste generatie iPad
  • Fixed probleem met NTLM-verificatie in apps en op websites
  • Fixed probleem met de gyroscoop op de iPad 2
  • Fixed iPad 2 jailbreak kwetsbaarheid

Verder zullen ook de problemen worden aangepakt met de manier waarop de telefoon het netwerksignaal oppikt. Het is niet bekend of deze ‘baseband update’ ook een einde maakt aan de problemen die sommige Nederlandse abonnees van telecomaanbieder Vodafone met een iPhone 3GS, iPhone 4 of 3G-versie van de iPad hebben ondervonden na het updaten van hun toestel. Na het installeren van iOS 4.3 probeert de telefoon of tablet contact te maken met het netwerk van Vodafone, maar zodra het dit doet loopt het apparaat vast en start hij opnieuw op.

Ook klagen sommige gebruikers dat na de update de batterij minder lang meegaat en melden andere problemen met het scherm van de iPad 2. Het is niet bekend of de eerste update ook deze problemen verhelpt.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: