20/09/12 iOS 6 sinds gisteren beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod Touch

Gisteren heeft Apple de gratis update iOS 6 uitgebracht. De update bevat een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen. In dit artikel helpen wij je graag met het installeren van de update iOS 6.

iOS 6 bevat een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen ten opzichte van de vorige iOS-versies. Verder bevat de update een aantal functionaliteiten zoals Passbook, Siri en Maps.

De update iOS 6 kan worden geïnstalleerd op de volgende apparaten:

Vereisten

Om iOS 6 via de computer te installeren is daar de laatste versie van iTunes van nodig, iTunes 10.7. Je kan de update ook installeren via de iPhone zelf. 

Voordat je de update uitvoert is het verstandig om een reservekopie te maken van je iPhone, iPad of iPod Touch. Dit kan in iTunes door met de rechtermuisknop te klikken op je iDevice te klikken en te kiezen voor 'Maak reservekopie'. Heb je iOS 5 op je toestel staan, dan is het ook mogelijk om een back-up te maken met iCloud. Hiervoor ga je naar de instellingen van je iPhone en vervolgens naar iCloud > Opslag en reservekopie > Maak nu reservekopie.

Installatie

Maak je gebruik van iTunes, koppel je iPhone, iPad of iPod Touch dan aan de computer. In iTunes kies je voor het aangesloten apparaat in de lijst aan de linkerzijde en vervolgens klik je op 'Zoek naar update'. Je kan er ook voor kiezen om op 'Herstel' te klikken. Denk er wel om dat hierdoor alle gegevens van je iDevice worden gewist alvorens iOS 6 wordt geïnstalleerd.

Ook kun je het toestel over-the-air updaten, hiervoor moet je toestel minstens over iOS 5.1.1 beschikken. Je gaat hiervoor naar het instellingenscherm van je iDevice en vervolgens ga je naar Algemeen > Softwareupdate. Vanaf hier volg je de gegeven stappen om iOS 6 te installeren.

Veel plezier met de update naar iOS 6 op je toestel, enjoy!

Whingx
28-08-2014 - 15:24
you\'re truly a good webmaster. The web site loiadng velocity is incredible. It kind of feels that you\'re doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a great process on this topic!
Capatin
27-08-2014 - 04:21
Susipirrngly well-written and informative for a free online article.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: