03/12/14 Downgraden naar iOS 8.1 niet meer mogelijk

Het is voor iPhone bezitters die op de smartphone iOS 8.1.1 hebben geinstalleerd niet meer mogelijk om terug te keren naar de vorige versie: iOS 8.1. Bij een update van het besturingssysteem geeft Apple gebruikers tijdelijk de kans om de update ongedaan te maken. Dit kan intessant zijn als blijkt dat de iPhone bijvoorbeeld trager is geworden na een update.

Apple houdt over het algemeen twee weken aan voor een downgrade mogelijkheid. In deze weken wordt door Apple nauwlettend gemonitord of de update op alle verschillende iPhone modellen goed werkt en zonodig kunnen er nog bugfixes plaatsvinden.

iOS 8.1.1. is nu de definitieve laatste versie. Houdt hier rekening mee als je nog van een oudere versie gebruik maakt: wanneer je nu update is deze update definitief. iOS 8.1.1 heeft een aantal verbeteringen in zich in vergelijking met iOS 8.1, waaronder een snelheidverbetering voor oudere iPhone modellen en beter functionerende WiFi en Bluetooth connectiviteit. Voor gebruikers met een oudere versie is het dan ook raadzaam om de upgrade uit te voeren.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: