11/09/12 Weer nieuwe foto's iPhone 5 opgedoken!

Iedereen verwacht dat morgen de iPhone 5 wordt aangekondigd. Al geruime tijd verschijnen er op het internet foto's, video's en geruchten over het nieuwe toestel van Apple. Vandaag zijn er weer nieuwe foto's opgedoken van de 'mogelijke' nieuwe iPhone 5.

Op de website van iMore zijn nieuwe foto's van de iPhone 5 geplaatst. iMore is doorgaans een betrouwbare website, zal dit hem dan echt worden? Op de foto's staan dummy's van hoe de nieuwe iPhone 5 er uiteindelijk uit moet gaan zien. Verder geeft iMore aan dat het definitieve ontwerp van de nieuwe iPhone mogelijk licht afwijkt van de afbeeldingen.

Vergelijkbare afbeeldingen van de 'mogelijke' nieuwe iPhone doken al verschillende malen op en het lijkt er dan ook steeds meer op dat dit het daadwerkelijke design voor Apple's nieuwe smartphone zal worden. 

Morgenavond, 12 september, om 19.00 uur Nederlandse tijd wordt verwacht dat Apple de nieuwe iPhone 5 zal aankondigen. Stiekem hopen wij erop dat Apple met een heel ander design komt, zodat een ieder verrast zal zijn. Wat hopen jullie? Deel je mening op TipTien!

iphone 5 dummy back

iphone 5 dummy bottom

boudewijn
12-09-2012 - 22:41
vraag heeft de nieuwe apple iphone 5 ook laser keyboard? wie weet dat?

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: