10/09/12 Video iPhone 5 concept opgedoken

Aatma Studio staat bekend om de concept video's die zij maken voor Apple's iPhone en iPad. Nu heeft Aatma Studio weer een concept video gemaakt, dit maal voor de iPhone 5!

In de video die door de studio is gecreëerd is een wel heel bijzondere iPhone 5 te zien. Het toestel beschikt over een vingerafdruk scanner en iets wat "rubber band" electronics wordt genoemd.

Rubber band electronics is zeer onrealistisch en is duidelijk het werk van video-editing. Zullen we ooit nog zoiets "rubben band" electronics meemaken? Stel je voor dat het mogelijk is om de smartphone te veranderen van iPhone naar iPad mini naar The New iPad door één simpele handeling! De vingerafdruk scanner zal in de toekomst mogelijk wel op de apparaten worden meegeleverd met dank aan de overname van AuthenTec door Apple. Voor deze overname moest Apple een bedrag van 365 miljoen Dollar neerleggen.

Authentec ontwikkelt chips en heeft zich gespecialiseerd in mobiele beveiligingstechnologie. Het bedrijf houdt zich momenteel bezig met de ontwikkeling van een 2D vingerafdruk sensor. Er wordt verwacht dat de iPhone 5 niet over een soortgelijke vingerafdruk scanner zal beschikken, maar daar weten we woensdag 12 september meer over! De technologie zal naar verwachting volgend jaar pas gebruikt worden. Het contract dat Apple met AuthenTec heeft loopt nog tot september 2013. Waarschijnlijk wordt dan de nieuwe iPhone generatie aangekondigd, wellicht met de vingerafdruk scanner!

Bron: PhoneArena

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: