21/09/12 Samsung wilt verkoopverbod op de iPhone 5

Samsung wilt dat het Apple wordt verboden om de iPhone 5 te verkopen. Het US Court for the Nortern Districts of California heeft bevestigt dat Samsung een aanklacht heeft ingediend.

Samsung heeft een aanklacht ingediend tegen Apple, omdat zij inbreuk hebben gemaakt op de LTE-patenten die in het bezit zijn van Samsung. De rechtzaak komt niet geheel uit het niets. Samsung dreigde al eerder Apple aan te klagen als de iPhone 5 gebruik zou gaan maken van LTE-technieken.

Volgens Foss Patents gaat het om een voorlopige zaak, omdat Samsung nog niet de gelegenheid heeft het had om Apple's nieuwste toestel, de iPhone 5, volledig te inspecteren. Vanaf morgen zal de iPhone 5 verkrijgbaar zijn in onder andere de Verenigde Staten, verwacht wordt dat Samsung dan ook de zaak zal gaan uitbreiden en officieel zal gaan indienen. Volgens het rapport van Foss Patent worden er tenminste 8 patenten van Samsung geschonden.

Wij bij TipTien zijn erg benieuwd hoe deze zaak zich gaat ontwikkelen. Wanneer wij hier meer over te horen krijgen delen wij dit uiteraard met jullie! 

Bron: Foss Patents

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: