03/09/12 Nieuw video van werkende iPhone 5 duikt op!

Op internet is een video van de iPhone 5 opgedoken. Het nog onaangekondigde toestel zou in handen zijn gekomen van een Amerikaan die er vervolgens een video van heeft gemaakt. Het lijkt om een werkende versie van de nieuwe iPhone te gaan.

De Amerikaanse man die in het bezit is gekomen van het toestel heeft hier vervolgens foto's en een video van gemaakt en deze vervolgens op het internet gedeeld. Op de foto's en de video wordt de iPhone 5 vergeleken met de iPhone 4S

In de video geeft de Amerikaanse man aan de telefoon van een anonieme bron uit Israel te hebben ontvangen. Het toestel lijkt volledig werkend, alhoewel het de Amerikaan nog niet is gelukt om voorbij het bootscherm te komen. De nieuwe iPhone vraagt om een aansluiting met iTunes, maar de man heeft van de anonieme bron alleen het toestel ontvangen en daarbij geen datakabel. 

Al eerder zijn er video's van uitgelekte onderdelen verschenen van de vooralsnog onaangekondigde iPhone 5, maar nog niet eerder werd in de video's het toestel getoond dat ook daadwerkelijk aan kan. Vele geruchten die al circuleren over de smartphone worden in de video bevestigd, zo is in de video te zien dat de nieuwe iPhone een langer toestel is, over een nieuwe Dock Connector beschikt en de positie van de frontcamera is gewijzigd ten op zichte van de iPhone S4.

De foto's en de video zijn erg overtuigend en het heeft er alle schijn van dat het een echt uitgelekt exemplaar is van de iPhone 5 óf het moet een bijzonder goede poging zijn geweest om een neptoestel aan de wereld te tonen.

  

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: