02/05/12 iPhone 5 'Liquid Metal' concept

Hoe de iPhone 5 er uit zal zien, weten alleen een paar ontwerpers bij Apple. De rest van de wereld speculeert er lekker op los en sommige creatievelingen maken concepten, zoals deze 'Liquid Metal' iPhone 5.

Het is zelfs nog niet bekend of Apple haar nieuwe telefoon wel de naam iPhone 5 mee zal geven. Ook kunnen ze kiezen voor 'De Nieuwe iPhone', net zoals bij de laatste iPad is gedaan. Of dat een praktische naam is, is weer een andere kwestie.

Dit concept, ontworpen door Antoine Brieux, wordt gemaakt van een legering van koper, titanium, nikkel en zirkonium. Dit zou het oppervlak glad maar oersterk moeten maken, zodat je iPhone niet snel in duigen valt - een euvel dat bij de iPhone 4/4S nog wel een voorkomt.

Volgens geruchten zal Apple deze nieuwe techniek daadwerkelijk gaan gebruiken om haar nieuwe smartphone te maken. Of dat waar is of slechts een gerucht blijft, zullen we hopelijk later dit jaar gaan zien. Tot die tijd vermaken we ons met ontwerpen van hobbyisten en de stroom geruchten die ongetwijfeld door zal gaan.
Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: