28/08/12 Interessante tweets over iPhone 5 door CEO van Italiaanse telecomprovider!

Op Twitter is er door Vincenzo Novari, de CEO van de Italiaanse telecomprovider 3 Italia een hint verschenen over de onthulling van de iPhone 5, zo ontdekte iSpazio

Gisteren ontdekte iSpazio een tweet van Vincenzo Novari op Twitter waarin de CEO van het telecombedrijf zegt dat de iPhone 5 er bijna is en de mensen vraagt of zij al klaar zijn voor de onthulling van de iPhone 5. 

Of Novari hier ook daadwerkelijk iets over weet is moeilijk te zeggen. Wel is het vreemd dat een CEO van een telecombedrijf zo openlijk inspeelt op de nieuwe iPhone.

In zijn volgende tweet zegt Novari dat hij eigenlijk niets mag zeggen over de iPhone 5, maar dat het een geweldige smartphone wordt die zijn bedrijf ook zal gaan aanbieden.

Het is erg interessant dat Novari op Twitter laat weten dat het toestel er bijna aankomt. Tot nu toe verscheen er alleen een infographic over de verschillende geruchten die voorbij zijn gekomen op internet en werd door de Amerikaanse provider Verizon een vakantieverbod opgesteld voor haar medewerkers.

Hopelijk horen we op 12 september meer. Verwacht wordt dat op deze datum de iPhone 5 officieel zal worden aangekondigd. Zodra wij meer weten delen wij dit uiteraard met jullie!

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: