27/08/12 Infographic verschenen naar aanleiding van de geruchten rond de iPhone 5

Hoe dichter de waarschijnlijke onthulling van de iPhone 5 op 12 september komt, hoe meer het aantal geruchten over de iPhone 5 toeneemt. De Franse website Nowhereelse heeft in een infographic geprobeert aan te geven hoe geloofwaardig al deze geruchten zijn. Nowhereelse heeft een aantal prominente technologiesites gevraagd hoezeer zij in bepaalde geruchten geloven en hebben aan de hand daarvan een gemiddelde getrokken. 

Cult of Mac, iDownloadblog, Boy Genius Report, Business Insider, Apple Insider en Nowhereelse geven allen in de infographic aan in hoeverre zij op bepaalde toevoegingen in de iPhone 5 rekenen. Hieruit blijkt dat deze websites geloven dat de nieuwe iPhone een groter beeldscherm en een nieuwe mini-connector krijgt. Ook gaan deze websites ervan uit dat het toestel 4G en LTE ondersteunt. 

Verder zijn de websites er vrijwel zeker van dat het toestel vanaf 21 september in de Verenigde Staten verkrijgbaar zal zijn en dat het toestel niet pas in oktober verschijnt.

De infographics bestaan natuurlijk vooral uit schattingen van een aantal bloggers, waardoor de cijfers niet helemaal concreet zijn. De bloggers baseren zich vaak ook op de circulerende geruchten, maar het is zeker interessant hoe de bloggers over de geruchten denken.

Klik op de afbeelding voor de hele infographic

 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: