05/03/15 Force Touch, meer werkgeheugen en Apple Sim op iPhone 6S

Apple zou van plan zijn om de iPhone 6S, vermoedelijk in het najaar gelanceerd, te voorzien van 2GB RAM werkgeheugen. Sinds de iPhone 5 beschikken alle smartphones van Apple over 1GB werkgeheugen, terwijl concurrerende smartphones zoals de Samsung Galaxy S6 reeds over 3GB Ram beschikken.

Omdat Apple haar iOS, het mobiele besturingssysteem, volledig in eigen ontwikkeling en beheer heef en zodoende optimaal kan afstemmen, is een groot werkgeheugen tot nu toen niet nodig gebleken. De iPad Air 2 is het eerste mobiele Apple device met 2GB werkgeheugen, en nu zou Apple dus ook de iPhone 6s hiervan gaan voorzien.

Naast een upgrade in werkgeheugen krijgt de iPhone 6S tevens een eigen Apple simkaart. Deze simkaart is al in gebruik voor de nieuwe generatie iPads. Deze simkaart is niet gekoppeld aan een provider, maar laat gebruikers kiezen uit verschillende providers waarbij op elk moment gewisseld kan worden naar een andere provider. De verwachting is dat wanneer Apple deze simkaart daadwerkelijk gebruikt in de iPhone 6S dit op veel weerstand van providers zal leiden.

Tot slot ziet het er naar uit dat de iPhone 6S voorzien zal worden van een nieuw touchscreen. Dit touchscreen beschikt over dezelfde techniek als de displays van de Apple Watch. De techniek, Force Touch genaamd, stelt de gebruiker in staat om op verschillende manieren op het scherm te tikken, met verschillen in lichte aanrakingen en meer druk op het display

.
Anne
03-05-2016 - 09:51
Artikel komt goed overeen met wat er daadwerkelijk is gemaakt en op de markt gebracht door Apple. https://123iphonehoesje.nl/iPhone-6-6-s-hoesjes

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: