29/08/12 Fabrikant Scosche toont accessoires voor nieuwe Dock Connector

De bekende fabrikant Scosche is nog voordat de iPhone 5 officieel is aangekondigd al begonnen met het maken van accessoires voor de nieuwe iPhone. Het gaat om kabels en adaptors voor de kleinere Dock Connector.

Op de website van iLounge werden de foto's getoond, maar na een verzoek van Scosche zijn deze weer verwijderd. iLounge heeft de foto's weten bemachtigen door een anonieme tipgever. 

De syncABLE Pro is een muurlader en de reNUE Pro is een autolader. Beide laders zijn voorzien van een hulpstuk, waarmee de micro-USB-aansluiting kan worden omgezet naar de nieuwe Dock Connector. Door het hulpstuk zijn de laders niet alleen geschikt voor de nieuwe iPhone, maar ook voor Android toestellen die vrijwel allemaal via micro-USB worden opgeladen. 

syncABLE Pro en reNUE Pro dock connector

Verder zou Scosche ook al een beschermhoes hebben ontwikkeld, waarbij grote openingen zijn gemaakt voor de Dock Connector en de speakers. Op onderstaande foto is de beschermhoes te zien in combinatie van de iPhone 4S. Te zien is dat de openingen niet goed uitlijnen.

Op de foto hieronder is een foto van de iPhone 4S in combinatie met onderdelen van de iPhone 5 te zien. Hopelijk weten we op 12 september meer, verwacht wordt dat dan de nieuwe iPhone wordt aangekondigd.

iphone 5 beschermhoes

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: