11/09/12 Concept-video iPhone 5 op Youtube verschenen

Nadat eerder deze week al een concept video van Aatma Studio verscheen, is nu een concept video van grafisch designer, Sam Beckett verschenen.

In de video zijn de features te zien die morgen mogelijk worden aangekondigd. Apple heeft voor morgen, 12 september, een event georganiseerd waar verwacht wordt dat de nieuwe iPhone 5 wordt aangekondigd. Verder wordt ook verwacht dat Apple de iPad-mini en de iPhone 4S zal gaan aankondigen.

Sam Beckett geeft aan dat de video visuele stijl van Apple kan bevatten, maar hij zelf staat niet in verband met de smartphone-gigant. In principe kan je er vanuit gaan dat de video is ontstaan uit eerder gelekte geruchten en dus niet uit feiten. Ook geeft Beckett dit zelf aan: "De telefoon is zo nauwkeurig mogelijk gemaakt, gebasseerd op gelekte afmetingen.". Daarnaast gaat Beckett ervan uit dat de nieuwe iPhone 5 over een vernieuwde dock connector en het grotere scherm zal beschikken. 

Tot slot geeft de grafisch designer aan andere kenmerken zijn opgenomen voor concept doeleinden. Hiermee doelt hij op bijvoorbeeld de "Fingerprintscanner".

Morgen zullen wij zien over welke onderdelen uit deze video de nieuwe iPhone 5 zal beschikken. Om 19.00 uur Nederlandse tijd zal het event van Apple plaatsvinden!

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: