29/07/13 Apple's geheime wapen is de iPhone 4

Apple presenteerde vorige week haar kwartaalcijfers, en daaruit bleek dat er een flinke stijging zat in de iPhone-verkopen. De concurrentie neemt toe - de toename is dus vrij opmerkelijk te noemen. Het lijkt er echter op dat de iPhone 4 voor een groot deel verantwoordelijk voor het succes is.

Dat meldt de Wall Street Journal. Hoewel de iPhone 4 inmiddels al drie jaar oud is, blijft de smartphone erg goed verkopen. Het toestel is een stuk aantrekkelijker geprijsd dan bijvoorbeeld de iPhone 5, maar kan grotendeels hetzelfde.

Apple blijft de iPhone 4 dan ook produceren en ondersteunen. Ook het nieuwe iOS 7 kan in het najaar op de iPhone 4 geïnstalleerd worden. De marge op de iPhone 4 is echter minder groot dan op de nieuwere toestellen - het enige nadeel voor het Amerikaanse bedrijf.

Ook in de opkomende markten is de iPhone 4 razend populair. In landen als India verkoopt de telefoon bijzonder goed. In Nederland blijft de iPhone 4 ook nog altijd erg populair - dit kunnen we op deze vergelijkingssite onderstrepen. De 'budget iPhone' is gratis verkrijgbaar met verschillende goedkope abonnementen.

Vergelijk direct de beste aanbiedingen met de iPhone 4 »

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: