11/01/13 Apple: "Goedkope iPhone is niet onze toekomst"

Apple is niet van plan een 'goedkope' iPhone te gaan ontwikkelen. Marketing directeur bij Apple, Phil Schiller, liet in een interview weten dat Apple niet van plan is om in de toekomst een 'goedkope' iPhone op de markt te brengen.

Phil schiller applePaul Schiller heeft in een interview een opvallende uitspraak gedaan, waarin hij duidelijk maakt dat Apple niet van plan is om een 'goedkope' consumenten telefoon te ontwikkelen. "Ondanks de populariteit van goedkope smartphones (in China), zal dit nooit de toekomst zijn van producten van Apple.", aldus Paul Schiller.

Eerdere geruchten die door onder andere The Wall Street naar buiten zijn gebracht lijken door deze uitspraak compleet van de baan. TWS liet namelijk weten dat Apple nog dit jaar een goedkope iPhone zal gaan lanceren. Echter lijken niet alle kansen verkeken. Het zou namelijk heel goed kunnen dat de marketing directeur van Apple zijn woorden zorgvuldig heeft gebruikt en heeft hij bewust gekozen voor 'goedkope' smartphone in plaats van 'een beter betaalbare' smartphone. 

Laten we hopen dat het laatste het geval is en dat er hopelijk dit jaar nog een goedkopere variant van de iPhone op de markt komt. 

Bron: The Verge

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: