13/09/12 Apple neemt afscheid van de iPhone 3GS; iPhone 4S in prijs verlaagd

Nu de iPhone 5 gepresenteerd is, betekent dit ook gelijk het afscheid van de iPhone 3GS. De iPhone 4 is nu het nieuwe 'budgetmodel'. Gelukkig voor de iPhone 3GS gebruikers ontvangt het toestel nog een laatste update naar iOS 6.

Na ruim drie jaar neemt Apple afscheid van de iPhone 3GS. Na de aankondiging van de iPhone 5 is bekend gemaakt dat de iPhone 3GS niet meer zal worden geproduceerd, waardoor het toestel nog maar even te koop zal zijn. Gelukkig voor de iPhone 3GS-gebruikers hebben we nog wel goed nieuws, Apple komt namelijk nog wel met een update naar iOS 6 voor het toestel. 

De iPhone 4 zal Apple's nieuwe instap-model worden en zal de plaats van de iPhone 3GS in gaan nemen. De website van Apple meldt dat de iPhone 4 een adviesprijs van 379 euro krijgt. 

De iPhone 4S zal de plek van de iPhone 4 innemen. De iPhone 4S krijgt op de website van Apple een adviesprijs vanaf 559 euro. De iPhone 4S is hiermee licht in prijs verlaagd nu de iPhone 5 in de startblokken staat.

Voor zover bij ons bekend is krijgt de 16GB-versie een adviesprijs van 699 euro, de 32GB-versie een adviesprijs van 799 euro en de 64GB-versie een adviesprijs van 899 euro. Het kan zijn dat deze adviesprijzen nog gaan veranderen, maar hier houden wij jullie uiteraard van op de hoogte!

Met het verdwijnen van de iPhone 3GS heeft Apple alleen nog toestellen op de markt die beschikken over een Retina-display. Deze displays hebben een zeer hoge resolutie, waardoor pixels 'bijna' niet meer te zien zullen zijn.

Op 28 september zal de iPhone 5 in Nederland verkrijgbaar zijn. Zodra wij beschikken over de eerste de beste iPhone 5 aanbiedingen laten wij het je weten op iPhoneDeals! Schaf jij Apple's nieuwste toestel aan? 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: