04/12/14 'Apple komt in 2015 ook met kleinere 4-inch iPhone'

De Aziatische website Feng meldt dat Apple in 2015 een nieuwe 4-inch grote iPhone zal lanceren. Deze compactere iPhone zou naast de opvolgers van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus worden geintroduceerd in september 2015. De kleinere versie, even groot als de huidige iPhone 5s en iPhone 5c, is bedoeld voor de grote groep iPhone liefhebbers die de nieuwe generatie te groot vindt en die een nieuw model willen welke makkelijk is te bedienen met één hand.

Verwacht wordt dat de nieuwe 4-inch smartphone qua design en specs zal lijken op de iPhone 6, maar verpakt in een kleinere behuizing. Ondankt dat dit gerucht afkomstig is van een vrij onbekende bron, is het een aanneembaar nieuwsbericht. Vooral omdat Apple in 2015 zou stoppen met de productie van de iPhone 5C, waarmee de 4-inch iPhone reeks anders geen vervolg meer krijgt.

Wereldwijd betreuren veel iPhone liefhebbers dat Apple bij de laatste productintroductie geen nieuw 4-inch iPhone heeft gepresenteerd, omdat zij de grootte van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus niet prettig vinden voor dagelijks gebruik.

08-01-2015 - 21:30

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: