10/09/12 Vermoedelijke iPhone 5-kabels uitgelekt

Al meerdere malen verschenen via de website Nowhereelse verschillende geruchten en foto's van de nieuwe iPhone 5. Ook nu zijn er weer nieuwe foto's via die site opgedoken, dit keer zijn het de vermoedelijke kabels voor de vernieuwde dock connector van de iPhone 5.

Volgens allerlei geruchten krijgt de iPhone 5 een vernieuwde dock connector. De opening van de nieuwe dock connector is een stuk smaller dan de dock connector van de iPhone 4S. Op onderstaande afbeelding zie je dan ook een stuk smallere aansluiting dan de aansluiting van de iPhone 4S.

De foto's zijn afkomstig van een Chinese bron. Begin augustus lekte dezelfde bron ook al foto's van de losse aansluitingen voor de kabel. Of dit de daadwerkelijke kabels zullen zijn voor de 'nieuwe' dock connector van de iPhone 5 wordt hierdoor niet waarschijnlijker. De bron zou de eerder gedeelde onderdelen gebruikt kunnen hebben om de kabels in elkaar te zetten.

Mocht de nieuwe iPhone 5 een nieuwe dock connector krijgen, dan kunnen oude accesoires niet worden aangeloten op het nieuwe toestel. Apple heeft dit probleem opgelost door middel van een speciale adapter. Volgens Nowhereelse moet de speciale adapter 10 Euro kosten. Bij aanschaf van een nieuwe iPhone 5 wordt de adapter gratis bijgeleverd.

Of dit de daadwerkelijk iPhone 5-kabels worden en of de dock connector indaard smaller is geworden weten we woensdag 12 september. Apple heeft een persevent georganiseerd waar de nieuwe iPhone  wordt aangekondigd.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: