19/09/12 'T-Mobile prijzen voor iPhone 5 lekken uit'

Provider T-Mobile heeft zijn vaste klanten een 'aanbieding' gedaan, hierdoor zijn de prijzen van T-Mobile voor de iPhone 5 uitgelekt.

Goed te vergelijken zijn de prijzen van de iPhone 5 met die van de iPhone 4S van vorig jaar niet. T-Mobile heeft namelijk sinds die tijd zijn abonnementen aangepast. Of de tarieven voor de vaste klanten voordeliger zijn is nog onduidelijk. T-Mobile spreekt van een aanbieding, maar dat kan ook zijn omdat de provider zijn vaste klanten de mogelijkheid geeft om het toestel eerder te bestellen. 

De provider, T-Mobile, biedt een abonnement aan voor de halve prijs gedurende de eerste zes maanden. De prijs van het toestel in combinatie met een abonnement begint bij 99,95 euro. De aanbiedingsactie van T-Mobile geldt tot oktober, vanaf dan krijg je slechts drie maanden 50 procent korting gedurende de eerste drie maanden.

De iPhone 5 gaat vanaf vrijdag, 21 september, in de verkoop in onder andere Duitsland, Frankrijd en de Verenigde Staten. Op deze dag zal in Nederland de voorverkoop beginnen. Volgende week vrijdag, 28 september, zal de iPhone 5 in Nederland verkrijgbaar zijn.

Toestelprijzen bij een iPhone abonnement

iPhone abonnementprijzen

Bron: iPhoneclub

 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: