06/09/12 Nieuwe video verschenen waarbij The new iPhone opstart!

Op Youtube is een video verschenen waar de mogelijke iPhone 5, 'The new iPhone', naast de iPhone 4S gelijktijdig worden opgestart.

In de video dat op Youtube is verschenen is de mogelijke 'new iPhone' te zien naast de iPhone 4S. De persoon die beide toestellen in de hand heeft laat eerst uitgebreid de aanzichten van beide toestellen zien. Vervolgens worden de telefoons neergelegd en laat de persoon beide toestellen gelijktijdig opstarten. Bij de iPhone 4S komt na het opstarten het lockscreen in beeld, bij de mogelijke 'new iPhone' de tekst dat het toestel niet is geregistreerd als onderdeel van het iPhone Developer Program.

Wederom durven wij niet met alle zekerheid te zeggen dat het gaat om de echt nieuwe iPhone. Vreemd genoeg is op de video te zien dat de teksten en het logo op de achtekant van het toestel zijn afgeplakt. Ook wordt er door kijkers opgemerkt dat er iets mis lijkt te zijn met het Apple-logo tijdens het opstarten. 

Deze week stuurde Apple een uitnodiging rond voor een 'special event' op 12 september. De iPhone 5 alias The new iPhone zal dan worden gepresenteerd en dan zullen aan alle geruchten eindelijk een einde komen! Denk jij dat in onderstaand filmpje The new iPhone te zien is? Laat snel een bericht achter!

Bron: Venturebeat

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: