30/09/11 Nieuwe iPhone vanaf eind oktober beschikbaar in Nederland!

Een Nederlandse provider heeft aan dealers te kennen gegeven dat er in de week van 17 oktober een nieuwe smartphone te verwachten valt. Dit kan maar op één toestel duiden: de nieuwe iPhone.

Bij de berichtgeving is de iPhone 5 of iPhone 4S niet expliciet genoemd. Gezien het feit dat Apple op 4 oktober een persconferentie houdt omtrent haar telefoons, is het echter een logisch gevolg dat de provider de uitrol van de opvolger van de iPhone 4 aan het inplannen is. 

Daarnaast heeft iPhoneDeals.nl ook vernomen dat huidige abonnees met een iPhone 3GS gebeld worden met de mededeling dat de klant nu heel voordelig het abonnement kan verlengen i.c.m. een iPhone 4. Wanneer hierbij wordt aangegeven dat men op de iPhone 5 wil wachten, wordt de klant op een wachtlijst gezet. Deze wachtlijst schijnt voorrang te verlenen bij de komst van de iPhone 5.

Al maanden wordt er gespeculeerd over de komst en specificaties van de nieuwe iPhone 5 of 4S. Het inmiddels bijna mythische toestel wordt zeer waarschijnlijk op 4 oktober aan de wereld getoond. Nog steeds is bijna niets zeker over de hardware. De kans is groot dat het toestel een groter touchscreen krijgt dan de huidige generatie (3.5”) en een 8 megapixel camera. In ieder geval draait het toestel op iOS5 en volgens de laatste geruchten krijgt het toestel ‘revolutionaire’ stemgestuurde software mee.

Update: inmiddels is bekend dat de iPhone 4S, aangekondigd op 4 oktober, vanaf 28 oktober 2011 in Nederland te koop is. Eerdere berichtgeving was dus iets te enthousiast - of de provider in kwestie ging uit van een gelijke levertijd met de VS, waar de iPhone 4S al vanaf 14 oktober te koop is.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: