05/09/12 Nieuwe iPhone gaat 'The new iPhone' heten

Al lang wordt er gesproken over het nieuwe toestel van Apple. Daarbij wordt natuurlijk ook gedacht aan de naam die Apple aan het nieuwe toestel gaat geven. De 'iPhone 5' en 'The new iPhone' zijn de meest besproken namen en het heeft er alle schijn van dat de telefoon 'The new iPhone' gaat heten.

De naam van de nieuwe smartphone van Apple gaat hoogstwaarschijnlijk 'The new iPhone' heten. In de onderstaande afbeelding staat een vrouw van een Chinese drukkerij met waarschijnlijk de verpakking van de nieuwe iPhone in haar hand. 

De naam 'The new iPhone' komt niet helemaal uit het niets. Eerder werd de derde generatie van de iPad al op de markt gebracht, deze draagt de naam 'The new iPad'. 

Met honderd procent zekerheid durven wij niet te zeggen dat het toestel definitief deze naam gaat dragen. Het brengt namelijk enige verwarring, want op de uitnodiging die Apple eerder al stuurde voor de aankondiging van de nieuwe iPhone komt duidelijk het getal 5 naar voren.

Gelukkig komt 12 september steeds dichterbij en zullen aan alle geruchten een eind komen. Wat vind jij van de naam? Laat het weten op TipTien.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: