23/08/12 Nieuwe foto's iPhone 5 opgedoken

Er zijn nieuwe foto's van de iPhone 5 opgedoken, deze foto's zouden dit keer zomaar eens de juiste kunnen zijn. De foto's zijn namelijk afkomstig uit het Shenzen district in China, het gebied waar de Foxconn fabrieken staan.

Foxconn is een belangrijke partner van Apple. Momenteel zet Foxconn de iPhone 4 en de iPhone 4S voor Apple in elkaar. Men verwacht dan ook dat de medewerkers van de Foxconn fabrieken bezig zijn met het in elkaar zetten van de iPhone 5.

De werknemers bij de Foxconn fabrieken verdienen weinig geld en zij weten dan ook heel goed dat een geheim iPhone 5 onderdeel veel geld op kan leveren. Het is dan ook zeer goed mogelijk dat de medewerkers deze onderdelen naar buiten proberen te smokkelen. De persoon die de foto's heeft gemaakt zegt dat hij van een medewerker van Foxconn een aantal foto's van de onderdelen heeft mogen maken, voor een bedrag van 50.000 Yuan, omgerekend zo'n 7.900 Dollar.

De foto laat de achterkant zien van de 'mogelijke' iPhone 5. Op de foto is te zien dat het glas en metaal van de achterplaat van de nieuwe iPhone naadloos in elkaar overlopen.

iPhone 5 achterkant

iPhone 5 achterkant

iPhone 5 achterkant

iPhone 5 achterkant

iPhone 5 onderdelen

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: