23/08/12 Nieuwe foto's en video van onderdelen iPhone 5 verschenen

Vandaag zijn er nieuwe foto's en een video verschenen van de 'mogelijke' iPhone 5. Op de Chinese website sina.com verschenen foto's van onderdelen die voor de iPhone 5 zijn bedoeld en er verscheen een video die de onderdelen van de iPhone 5 vergelijkt met de iPhone 4S.

Afgelopen week verschenen er foto's van het logic board (moederbord) van de nieuwe iPhone, hier viel echter nog weinig uit af te leiden. Nu publiceerde sina.com nieuwe foto's van vermoedelijke componenten. Op deze foto's is het moederbord zonder afscherming te zien. 

De foto's zijn helaas niet heel scherp. Welke processor we in de iPhone 5 kunnen verwachten is nog onduidelijk, maar als we sina.com mogen geloven gaat het om de Apple A5X processor, die we ook vinden in de huidige Retina iPad. 

logic board/moederbord iphone 5

logic board/moederbord iphone 5

Verder is er ook een video verschenen. Hierin worden de onderdelen van de 'mogelijke' iPhone 5 vergeleken met de iPhone 4S. In de video worden het frontpaneel, de flexibele kabels en de 8-pins connector getoond. Het grootste verschil dat wij tegenkomen is het beeldscherm en de nieuwe dockconnector. 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: