07/06/12 Mogelijke achterkant nieuwe iPhone getoond in video

Een onderdelenleverancier heeft een filmpje online gezet waarin een onderdeel wordt getoond. Volgens de maker van de video gaat het om de achterkant van de iPhone 5.

Het valt op dat de nieuwe iPhone een stuk groter zal worden dan de huidige iPhone 4S. Er zijn de laatste tijd veel geruchten over een groter touchscreen - dit gerucht wordt versterkt door onderstaand filmpje.

Het is nog onduidelijk of het onderdeel authentiek is of niet - het zou hierin nog kunnen gaan om een prototype of zelfs een hobbyproject van een fan. Wanneer de nieuwe iPhone aangekondigd zal worden, is nog niet bekend. De vorige iPhone 4S werd in oktober getoond, maar eerdere iPhones werden in juni wereldkundig gemaakt. Volgende week vindt er een conferentie plaats, maar daar worden alleen nieuwe Macs verwacht.

Wat ons betreft is het design erg chique - de combinatie van de matte en glossy materialen komen mooi uit. Ook horen we vaak dat iPhone-gebruikers graag een groter scherm zouden zien - Apple zou hiermee in die behoefte voorzien.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: