01/03/13 'iPhone 5S verschijnt pas in 2014'

Volgens geruchten uit Japan zal Apple de iPhone 5S pas in 2014 op de markt brengen - maar wel met een scherm van 4,5 inch. Dat is een halve inch groter dan de iPhone 5.

Daarnaast zou het toestel geen aluminium body meer hebben, maar een van 'polycarbonaat', een harde kunststof. Daardoor zou de iPhone 5S iets dikker worden dan de iPhone 5. Wel zou de kunststof het voordeel hebben dat de 5S daarmee een stuk steviger wordt.

Ook zou de iPhone 5S een nieuwe flitser krijgen, een dual-LED flits die rechts van de lens geplaatst zal worden. Onder de motorkap zullen we een nieuwe processor vinden: de A7. Het meest opvallende gerucht is overigens het prijskaartje: de iPhone 5S zou slechts 330 dollar gaan kosten.

Neem deze geruchten overigens maar met een flinke korrel zout. Want als Apple de iPhone 5S pas volgend jaar uit zal brengen, waar komt het bedrijf dit jaar dan mee? Wellicht verschijnt de iPhone 6 - geen kleine upgrade ten opzichte van de iPhone 5, maar een compleet nieuw toestel met baanbrekende specificaties.

Bron: PhoneArena

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: