30/07/12 'iPhone 5 wordt 12 september gepresenteerd'

Volgens de website iMore heeft Apple op woensdag 12 september 2012 een speciaal evenement gepland, waar de iPhone 5 en de iPad Mini onthuld zullen worden. De nieuwe iPhone zal volgens dezelfde bron al negen dagen later in de winkel liggen, op 21 september.

De datum waarop de iPad Mini (waar overigens nog niet eens keiharde bewijzen voor zijn dat deze ook echt wordt geproduceerd) in de winkels komt wordt niet genoemd.

Terwijl tot kort geleden nog vooral werd gesproken over oktober als de introductiemaand van de iPhone 5 komen er de laatste dagen vanuit steeds meer bronnen meldingen dat de introductie naar voren is geschoven. Een offensief tegen Samsungs succesvolle introductie van de Galaxy S3 wordt hier als mogelijke reden genoemd. De onbekende website App4Phone.fr beweerde vorige week op basis van bronnen in de Chinese productieketen, dat de iPhone 5 op 21 september zou uitkomen.

Naast de nieuwe iPhone, en de verwachte iPad Mini wordt op 12 september een definitieve presentatie van iOS 6 verwacht. Blijf via onze iPhone 5 pagina op de hoogte van alle geruchten en nieuwsberichten omtrent de nieuwe iPhone.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: