09/01/13 'Goedkopere iPhone nog in 2013 op de markt?'

Momenteel werkt Apple aan een goedkopere iPhone die aan het einde van 2013 op de markt zal gaan komen. 

De doorgaans betrouwbare bron, Wall Street Journal, heeft in een tweet op Twitter op basis van geruchten laten weten dat Apple werkt aan een minder dure iPhone en dat het toestel vroeg of laat in 2013 op de markt zal verschijnen. 

Opvallend is dat Wall Street Journal in 2011 met een soortgelijk bericht kwam. Toen werd er gesproken over de komst van de iPhone Nano. Geruchten over een kleinere versie van iPhone zijn al vaak op het internet verschenen, maar tot op heden nog geen werkelijkheid geworden. Toch ziet het er steeds meer naar uit dat er wel een goedkopere variant van de iPhone op de markt zal gaan komen, het aantal toenemende geruchten neemt dit jaar namelijk sterk toe.

Hoewel het nog geruchten zijn geloven wij van TipTien er stiekem wel in. Naast WSJ heeft Jeremy Horwitz van de website iLounge namelijk ook een tweet geplaatst dat er een budget iPhone model zit aan te komen. Horwitz heeft het al regelmatig bij het juiste eind gehad.

Bron: iPhoneClub

Moets
28-08-2014 - 15:19
historie geschreven in de wreled van de mobiele telefonie. Toen werd namelijk de 1e generatie iPhone geefntroduceerd door Steve Jobs. Mobiele telefoons zouden nooit meer hetzelfde zijn iPhone5.nl heeft
Brandi
27-08-2014 - 06:30
You keep it up now, unatsrednd? Really good to know.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: