07/12/10 Geruchtenmolen iPhone 4 White draait door

Nieuwe reclamebiljetten in Apple Stores lijken te bevestigen dat de witte iPhone alsnog gaat komen in de lente van 2011. Bovendien claimt een Italiaanse tester dat het toestel al eerder in Europa aankomt.

De witte iPhone heeft al voor aardig wat ophef gezorgd in de techblog-wereld. Vandaag was het weer raak. Er zijn reclameposters gespot waar in de kleine letters bevestigd wordt dat de witte iPhone beschikbaar zal zijn vanaf de lente van 2011. Dit nieuws deed vele harten sneller kloppen: waarom een nieuwe poster printen met incorrecte informatie? Bovendien heeft Apple al eerder in een persbericht aangegeven de witte iPhone uit te brengen rond deze periode. Daarom is dit nieuwtje voor velen een keiharde bevestiging.

Een Italiaanse tester gooide nog wat olie op het vuur. De beste man werd gespot met een wit toestel in een supermarkt en werd direct onderworpen aan een kruisverhoor. Volgens deze mysterieuze tester komt het toestel al in februari van 2011 naar Europa. Daarnaast kon hij laten zien dat de antenne die rond de release van het toestel voor veel problemen zorgde opnieuw is ontworpen om de problemen te beperken.

Wat hier van waar is blijft giswerk. Wat we wel weten is dat de iPhone 5 alweer gepland staat voor juni van 2011. In navolging op de vraag die velen stelden bij het zien van de reclameposters eindigen wij ook met een vraag. Waarom nog een witte iPhone 4 uitbrengen een klein half jaar voor de release van de iPhone 5?

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: