20/08/13 Gerucht: Apple brengt iPhone 5S ook in champagnekleur uit

Verschillende bronnen bevestigen dat Apple de iPhone 5S in een nieuwe kleur zal uitbrengen: goud. Wel zal dit eerder een champagne-achtige kleur betreffen dan de klassieke, donkere goudkleur.

De nieuwe iPhone-kleur zou elegantie moeten uitstralen. De boven- en onderzijde van de iPhone blijven wit, net als bij de normale wit/zilveren versie. Naast de achterzijde zullen ook de rand van het toestel en de knoppen goudkleurig worden. Een mock-up:

Gouden iPhone 5S

Apple zou hiervoor kiezen om meer marktaandeel te winnen in landen als China en India, waar goud een erg populaire kleur is. Daarnaast zou Apple ook aan een goedkopere variant van de iPhone werken, de iPhone 5C, om de minder koopkrachtige inwoners van die landen te bedienen. De goudkleure iPhone 5S zal wellicht ook de duurste variant worden.

Apple zou de gouden iPhone ook uit kunnen brengen om hun 'Designed in California'-strategie kracht bij te zetten. De Amerikaanse staat wordt ook wel de 'Golden State' genoemd - de nieuwe kleur zou een eerbetoon zijn.

Bron: All Things D

asmobgboqm6
07-04-2016 - 21:44
http://buyhydrochlorothiazide.in.net/ - hydrochlorothiazide

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: