20/07/11 'Eind augustus lancering nieuwe iPhone, iPhone 3GS blijft'

Boy Genius Report heeft een 'ongelooflijk solide bron' bij Apple gesproken die heeft onthuld dat er geen iPhone Nano komt, maar toch ook weer wel: het is de iPhone 3GS, die vanaf de lancering van de volgende iPhone zeer goedkoop de deur uit gaat. Apple zou in losse verkoop een prijs van 350 dollar hanteren.

Dezelfde bron speculeert dat de nieuwe iPhone die Apple naar alle waarschijnlijkheid eind augustus zal lanceren, hetzelfde design krijgt als de iPhone 4. Mogelijk gaat het dus om de iPhone 4S, een verbeterde versie van de iPhone 4, waar eerder al geruchten de ronde over deden.

De bron baseert zich op het feit dat er nog geen nieuwe hoesjes voor een iPhone met onbekende afmetingen zijn gelekt, wat in het verleden wel vaak gebeurde in. BGR berichtte vorige maand echter nog dat de nieuwe iPhone een vernieuwd design zal krijgen. Deze versie werd in de media de iPhone 5 gedoopt.

Tot slot heeft de technologieblog ook vernomen dat Apple de iPhone 4 zal blijven verkopen, naast de goedkopere iPhone en de opvolger van de iPhone 4. Zoals altijd worden dergelijke geruchten ontkend noch bevestigd door Apple en kunnen we niets anders dan lijdzaam afwachten tot dat de lanceringen daadwerkelijk een feit zijn. Dat dit binnen nu en 2 maanden gaat gebeuren is wat ons betreft wel een feit. 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: