03/09/12 Chinese acteur plaatst fotocollage van zichzelf met werkende iPhone 5 op Chinese Twitter

De Chinese acteur Jimmy Lee heeft kleine fotocollage gemaakt van zichzelf en de nieuwe iPhone 5 en deze vervolgens op Weibo geplubiceerd, het Chinese Twitter.

Het toestel waarvan de Chinese acteur een fotocollage heeft gemaakt heeft een witte kleur en lijkt sprekend op het zwarte exemplaar in de vandaag eerder gelekte video. In deze video lukt het de Amerikaanse man niet verder te komen dan het bootscherm, vanwege het gemis van de vernieuwde datakabel. 

In de fotocollage van de Chinese acteur is hij in het bezit van een wit exemplaar van de iPhone 5 en wordt het toestel van allerlei kanten getoond. Onduidelijk is hoe Jimmy Lee aan het exemplaar is gekomen. Verder is ook onduidelijk of de smartphone echt of nep is. In China zijn nep-exemplaren namelijk veelvuldig te koop. Het werkende iOS geeft echter aan dat het best wel eens om de nieuwe iPhone 5 kan gaan.

Hopelijk krijgen we op 12 september meer te weten, verwacht wordt dat de nieuwe iPhone 5 dan wordt aangekondigd. Tot die tijd houden wij je op de hoogte met het laatste nieuws en de laatste geruchten op TipTien. 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: