05/07/13 Apple komt met veel nieuwe producten

Apple komt dit jaar met veel nieuwe producten op de markt volgens geruchten. Het bedrijf zou onder andere nieuwe iPhones en iPads aankondigen. Daarnaast wil het  bedrijf vaste klanten belonen door het mogelijk te maken om oude of kapotte iPhones in te ruilen voor nieuwe producten.

Al deze nieuwe ideeën zouden naar voren zijn gekomen tijdens een geheime bijeenkomst in San Francisco. Het bedrijf wil graag haar visie aanpassen. Binnen deze nieuwe visie moeten onder andere kapotte producten geruild kunnen worden. Hiermee lijkt Apple gehoor te geven aan de wensen van de consumenten. Veel consumenten klaagde eerder al dat het bedrijf een slecht garantiebeleid heeft. Daarnaast worden de trouwe Apple fans ook voorzien van gemakken. Zo wordt het mogelijk om een oude iPhone in te leveren en met korting de nieuwe te kopen.

Over de nieuwe Apple producten is weinig bekend, maar als het goed is kunnen we dit jaar nog de iPhone 5s, een goedkopere iPhone, een iPad 5 en een iPad mini 2 verwachten.

Apple zou ook graag willen zien dat meer van de iPhones verkocht worden via de officiële Apple stores. De iPads en de Macbooks worden vaak verkocht via de officiële winkels, maar de iPhones niet. Hiermee lijkt de CEO van Apple, Tim Cook, het probleem van de huidige Apple resellers te willen voorkomen voor de officiële verkooppunten. Door exclusievere kortingen te geven wil het bedrijf de klanten naar de officiële Apple Stores lokken.

Schrijf je in voor de Reminder Service voor de iPhone 5s

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: