12/11/12 'Apple brengt iPhone 5S begin 2013 op de markt'

In begin 2013 zal de iPhone 5S op de markt verschijnen als we Commercial Times, een Chinese krant, mogen geloven. In december zal Apple al beginnen met het proefdraaien van de productie voor de iPhone 5S, begin december moet de productie dan op volle toeren gaan draaien.

Het bericht komt uit de Commericial Times, maar Digitimes heeft het op internet gepubliceerd. Volgens de krant zal Apple en diens fabrikant Foxconn in december al gaan beginnen met het proefdraaien van de productie voor de iPhone 5S. Mocht Apple inderdaad van plan zijn om de iPhone 5S aan het begin van 2013 al op de markt te brengen dan heeft de telecomgigant haar tijdschema flink naar voren gehaald, met bijna 6 maanden. De nieuwe variant van de iPhone wordt namelijk meestal na de zomer aangekondigd.

De verwachting is dat de productie van de iPhone 5S aan het begin van 2013 op stoom zal komen, waarna het nieuwe toestel rond maart zal worden aangekondigd en in de verkoop moet gaan. Ook de iPad Mini moet rond de zomer vernieuwd gaan worden en zal een hogere resolutie mee gaan krijgen, weet de krant te melden. Het heeft er alle schijn van de Apple haar tijdschema flink heeft aangepast, met de introductie van de iPad 4 werd dit al langzaam zichtbaar. 

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: