20/12/10 Op afstand opnemen met UPC app

Klanten van UPC hoeven voortaan nooit meer een programma te missen. Het kabelbedrijf lanceert vandaag een gratis applicatie waarmee klanten met een digitaal televisie abonnement op afstand opnames op hun UPC Mediabox kunnen instellen.

Met de Iphone Opnemen op Afstand is per direct beschikbaar, net als via internet, mobiele browsers en de iPad. Via de dienst kunnen klanten met een mediabox overal de elektronische programmagids van UPC bekijken. Indien ze beschikken over een mediabox met digitale videorecorder, kunnen zij gelijk een opname voor een programma instellen. Klanten die geen digitale videorecorder in hun mediabox hebben, kunnen een reminder instellen zodat zij op tijd klaar zitten voor hun favoriete programma.

Daarnaast biedt de dienst TV-Tips en kunnen klanten een lijst met hun favoriete zenders instellen. In de nabije toekomst verwacht UPC meerdere gebruiksfuncties toe te voegen aan deze applicatie zoals het in een keer opnemen van series en het door de klant bekijken van de UPC rekening.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: