09/08/11 T-Mobile past op 15 augustus haar abonnementen aan

Na Vodafone is T-Mobile de volgende provider die haar abonnementen aan zal passen. Op 15 augustus vervallen de huidige Relax- en iAbonnementen, en richt T-Mobile zich met drie nieuwe abonnementen op smartphonegebruikers.

Smart Start
Bij het goedkoopste abonnement, T-Mobile Smart Start, telt een belminuut, sms of een MB aan data even zwaar aan elkaar. Je krijgt dus een bundel met een aantal eenheden die je naar eigen inzicht kan verbruiken. Ga je buiten je bundel, dan kost een extra ‘eenheid’ je 30 eurocent. De downloadsnelheid ligt op 1 Mbps, en de uploadsnelheid op 384 Kbps. Het Smart Start abonnement is de opvolger van het huidige Relax.

Smart Plus
T-Mobile Smart Plus is het tweede abonnement, met een downloadsnelheid van 3,6 Mbps en een uploadsnelheid van 384 Kbps. Dat is net zo snel als bij de huidige Relax-abonnementen. Wel is het internet bij deze bundel onbeperkt; ga je dus over je datalimiet heen, dan betaal je daar niet extra voor. Wel schroeft T-Mobile je snelheid flink terug: 64 Kbps geldt dan voor zowel je down- als uploadsnelheid. De datalimieten beginnen met 250 MB bij de bundels met minder minuten, en lopen op tot 1 GB. Smart Plus is de opvolger van de T-Mobile Relax + Internet-bundels.

iSmart
Ben je een ‘heavy user’, dan is het iSmart-abonnement waarschijnlijk wat voor jou. De downloadsnelheid ligt op 7.2 Mbps (net als bij de huidige iAbonnementen) en de uploadsnelheid op 768 Kbps.

Extra weetjes
Bij alle abonnementen reken je per minuut af. Je tegoed is overigens 2 maanden houdbaar, niet meer onbeperkt zoals bij de huidige Relax-abonnementen. Wil je overigens niet dat je wordt geknepen in je snelheid, dan kan je voor 10,- p/mnd een extra bundel nemen zodat je op je reguliere snelheid blijft.

Profiteer nog snel!
Wil je nog profiteren van de huidige acties (een iAbonnement is nu de eerste drie maanden gratis), wees dan snel en bestel voor 15 augustus. KPN zal als laatste haar abonnementen aanpassen op 5 september.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: