16/09/14 Ongevraagde nieuwe U2 Album nu te verwijderen van iPhone

Apple dacht een mooi gebaar te doen richting haar 500 miljoen iTunes gebruikers en nieuwe iPhone 6 eigenaren door het nieuwe album 'Songs of Innocence' van U2 gratis aan te bieden. Echter, veel mensen zijn helemaal niet blij met de ongevraagde CD die opeens op de iPhone of in de iTunes bibliotheek staat, vooral omdat het niet mogelijk bleek het album te verwijderen.

Na aanhoudend commentaar uit de community heeft Apple besloten haar klanten een de-installatie mogelijkheid aan te bieden via deze online tool. Mocht je ook niet gecharmeerd zijn van het nieuwe album van U2 kun je deze nu dus weer uit je muziekcollectie verwijderen. Let wel, eenmaal verwijderd kun je het album niet meer gratis downloaden.

Meer slechts nieuws voor U2: zij die wel de moeite hebben genomen om het album te beluisteren zijn er niet erg over te spreken: Volkskrant-recensent Gijsbert Kamer bijvoorbeeld schrijft dat het album klinkt als een stel mannen in midlife-crisis. Hij noemt het de minste plaat van U2 sinds Pop uit 1997 en geeft twee sterren. Van The Guardian en NRC krijgt het album drie sterren.

mitchel
19-09-2014 - 19:35
ik was er eigenlijk best blij mee haha

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: