30/12/11 iPhone Deals.nl is vernieuwd!

iPhone Deals.nl is in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen hebben we de site grafisch aangepakt, ook de bekende TipTien lijstjes zijn verbeterd. De 10 beste deals van Nederland staan overzichtelijk in een lijst – maar dat is niet alles. Zo kan je nu ook je eigen TipTien samenstellen. Wil je een bepaald aan minuten, MB’s of alleen abonnementen van een specifieke provider, dan kan je heel eenvoudig checken wat de beste deals voor jouw wensen zijn.

TipTien

Het zal je niet ontgaan zijn dat er een logo bovenaan de site prijkt – het logo van TipTien. Hieraan kan je de vergelijkingssites herkennen. Elke vergelijkingssite is gericht op een specifiek merk of besturingssysteem. Op elke site zijn gespecialiseerde redacteuren actief die dagelijks de beste deals checken en het laatste nieuws verzamelen. Is er iets waar je niet uitkomt? Stuur ons een mailtje of chat met een medewerker om samen naar een oplossing te zoeken.

Mijn TipTien

Ben je op zoek geweest naar het perfecte toestel en heb je je eigen TipTien samengesteld, maar twijfel je toch nog ergens over, dan kan je ervoor kiezen om je TipTien op te slaan. Maak in minder dan een minuut een account aan en sla je persoonlijke TipTien op, om ‘m later op elk gewenst moment terug te kunnen bekijken.

Abonnementswekker

Wil je een nieuw abonnement (uiteraard met mooi nieuw toestel) maar loopt je abonnement nog een tijdje door? Vul dan de abonnementswekker in en we sturen je per e-mail een reminder. Gratis en voor niets.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: