23/01/15 'Apple Watch accuduur 4 uur bij intensief gebruik'

 

Volgens de website 9to5mac.com zou het horloge wat Apple binnenkort op de markt brengt, de Apple Watch, bij intensief gebruik slechts 2,5 tot 4 uur accuduur hebben. Onder intensief gebruik wordt verstaan het continu aan hebben staan van het display, bijvoorbeeld tijdens het spelen van een spelletje of gebruik van de fitness tracker.

De standby-tijd van de Apple Watch, waarbij het display uitstaat, zou rond de 19 uur liggen. Hoe dan ook zul je het slimme horloge van Apple iedere nacht op moeten laden wil je er de hele dag gebruik van kunnen maken.

De belangrijkste reden van de relatief korte accuduur is de prioriteit die Apple heeft gegeven aan de displaykwaliteit. De hoge resolutie en zichtbaarheid vraagt veel capaciteit. Tevens zou de ingebouwde krachtige S1-soc, een even krachtige processor als in de iPhone 4S en iPad 2, invloed hebben op de korte accuduur. Apple heeft dus bewust gekozen voor prestaties, en niet voor zuinigheid.

Apple Watch werd gelijk met de introductie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus geintroduceerd. Een precieze releasedatum voor de Apple Watch is echter nog steeds niet bekend. Ook is nog niet bekend of bij de lancering het horloge ook direct in Nederland verkrijgbaar is.

Grfvhuuh
20-09-2015 - 19:24
Gfghueyrwxgx. U. Ggg

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: