23/10/12 Apple presenteert nieuwe iPad en iPad Mini

Apple heeft een nieuwe versie van de iPad en de iPad Mini gepresenteerd. De kleinere tablet heeft een scherm van 7,9 inch en een dikte van 7,2 mm - 0,4 mm dunner dan de iPhone 5.

De iPad Mini heeft geen Retina-display, maar een resolutie van 1024 x 768 pixels. Dat is net zoveel pixels als de iPad 2 heeft. De iPad Mini is verkrijgbaar vanaf 329 euro, je krijgt dan een versie met 16 GB geheugen.

De iPad Mini hing al een tijdje in het geruchtencircuit, maar een nieuwe versie van de 'gewone' iPad zag niemand aankomen. Nu zijn de verschillen tussen de iPad 3 en iPad 4 erg klein: alleen de processor heeft een upgrade gekregen en draait nu op dezelfde A6-chip die we in de iPhone 5 vinden. Ook is de connector vervangen voor een nieuwe Lightning-connector.

Naast de nieuwe iPads zijn er ook nieuwe versies van de iMac gepresenteerd. De desktop is superdun geworden en ziet er indrukwekkend uit. Ook de MacBook Pro is onder handen genomen: er komt een 13-inch versie met Retina-display.

Vanaf vrijdag 26 oktober kan de iPad Mini worden besteld, en vanaf 2 november worden ze uitgeleverd. In dit filmpje licht Apple haar iPad Mini toe:

Abderahman
31-08-2014 - 13:11
Apple has been changing the gioreatenn model number between gioreatennal identification and functionality. They have been using the S\' suffix for speed. original iPhone = no number, first gioreatenn device, implies 1 2nd-generation iPhone = iPhone 3G, based on new 3G cellular networking technology3rd-generation iPhone = iPhone 3GS, faster version of the handset4th-generation iPhone = iPhone 4, based on the gioreatenn5th-generation iPhone = iPhone 4S, faster version of the handsetTirumai sal is wrong: the fourth-generation iPhone is not a 4G device.
Lettie
26-08-2014 - 17:53
My hat is off to your astute command over this tov-bicrapo!

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: