02/07/13 Apple lijkt komst van iWatch te bevestigen

In Japan heeft Apple een verzoek ingediend om de merknaam iWatch te registreren. Hierdoor lijkt de komst van een zogeheten smartwatch van de hand van Apple zo goed als zeker.

Een merkregistratie hoeft natuurlijk niet altijd tot een werkelijk product te leiden. Maar aan het aantal concurrenten te zien dat ook bezig is met een smartwatch lijkt het aannemelijk dat Apple ook met een smartwatch op de proppen komt. In het verleden waren de multifunctionele horloges nog niet zo succesvol, gaat daar nu verandering in komen?

Sony heeft eerder al gezegd haar smartwatch assortiment uit te breiden en heeft ervoor gezorgd dat deze smartwatch ook waterdicht is. Een waterdicht horloge klinkt alleen niet heel spectaculair, maar als we kunnen internetten onder de douche met ons horloge dan is dat toch wel apart.

Over het horloge is nog zo goed als niks bekend. Vermoedelijk werken er ongeveer 100 mensen aan het product en hoe en of het uitgebracht gaat worden, is nog niet bekend. Het blijft ook nog maar de vraag wat we met het horloge nou echt kunnen. Is het meer een gimmick of wordt dit een echte hype?

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: