14/09/12 UPC introduceert Horizon; overal in huis live-televisie kijken

UPC heeft vandaag de al eerder aangekondigde settopbox Horizon voor het grote publiek beschikbaar gemaakt. Met Horizon van UPC kun je kijken wat en waar je maar wilt.

Horizon is een nieuwe mediabox van UPC. Tv-programma's, films, en series zijn op tablets en smartphones te bekijken. Verder kunnen persoonlijke foto's en video's eenvoudig worden gedeeld via de mediabox.

Naast een tv-ontvanger en digitale recorder heeft de settopbox ook een draadloos internetmodem en een telefoonaansluiting.

Horizon is erg interessant voor iOS-gebruikers. Via een binnenkort beschikbare Horizon iOS-applicatie is het mogelijk om tv-zenders live te bekijken, maar ook is het mogelijk om On-demand aanbod zoals films en series te bekijken via andere kanalen dan de televisie (iPhone, iPad en iPod touch).

In de komende drie maanden is de Horizon mediabox te bestellen voor een introductieaanbieding, waarbij je de eerste zes maanden vanaf slechts 39,50 euro per maand betaald. Bij het abonnement van 39,50 euro per maand krijg je een internet snelheid van 60Mbps, daarnaast is er ook een abonnement van 47,50 euro per maand (gedurende de eerste zes maanden) met een internet snelheid van 120Mbps. 

De Horizon heeft een ingebouwde modem, hierdoor kan hij in huis als router voor je internetmodem gebruikt worden. Tevens is het mogelijk om speciale apps voor de settopbox te downloaden.

Dankzij de speciale applicatie die UPC beschikbaar stelt is het mogelijk je iDevice te gebruiken als afstandsbediening. Met de 'afstandsbediening' kun je zappen en de televisiegids op je iPhone, iPad of iPod touch bekijken.

UPC wilt gaat met de Horizon settopbox de strijdt aan met Ziggo. De klanten van Ziggo kunnen via ZiggoTV al langer via een speciale app televisie kijken op de iPhone, iPad en iPod touch. Bezitters van een Android-tablet moet waarschijnlijk wachten tot begin 2013. UPC geeft aan dat rond die tijd een applicatie voor Android uitgerold zal worden.

Plaats een reactie

Vul hieronder je naam en reactie in: